5627 Jondal +47 53 66 89 90

Det tradisjonsrike steinbruddet i Jondal, Hardanger

Vi selge til private, offentlige og bedrifter over hele landet                               

 

BRUK MINDRE TID TIL ET BEDRE RESULTAT, PROFF HANDSTEIN MURES OPP DOBBELT SÅ FORT SOM ANDRE NATURSTEIN SOM ER PÅ MARKEDET
Proff Grå leveres i forskjellige dybder og er bearbeidet slik at det er enklere og raskere å mure opp en de fleste andre handstein produkter på markeden. Alle stein er kvalitetsikret og plassert på paller eller pakket i bigbag, noe som fører til at det er enklere for dem som ønsker å mure selv. (Obs alle dybde sorteringer er +/- 1 cm )
15 - 30 cm dybde Proff Grå er også tilgjengelige i Proff Handstein Ekstra som kan kun kjøpes direkte fra Solesnes Stein AS:
Proff Handstein Ekstra er handstein som er bearbeidet til en like høy standard som Proff Grå men er også sortert til høyde +/- 0,5cm slik at mann murer rad for rad oppover og trenger ikke å spalte til høyde. Stein er klar for legging. Gi oss informasjon om lengde og høyde på muren så vil vi regne ut høyde på hver enkel rad og hvor mangen shift med stein som trengs. Naturstein muring har aldri vært så enkelt!
Demonstrasjons videoen kan mann se på ved å følge denne link: https://www.youtube.com/watch?v=t2FigCF8eLo  -
Klikk på bilde for å se flerre bilder av hver produkt - Ring oss for mer informasjon  Vi kan skaffe deg rimelig transport over hele landet.
15 – 30 dybde: Mest brukt til forblending ute, dobbel mur, støttemur opp til 1,5m høy(18)
10 – 15 cm dybde: Mest brukt til peis, forblending og dobbeltmur(7)